GUIDER & MEDARBETARE

Bekanta dig redan nu med oss som jobbar på West African och Le Bendoula.
Vi gör vårt yttersta för att din resa till Senegal ska bli ett minne för livet.

Ett företag är lika med dess medarbetare är sant, men hur fängslande vi än beskriver vårt West African och Le Bendoula så är det endast din upplevelse av hur du blir bemött av oss som jobbar här som slutligen avgör om du återvänder eller rekommenderar oss till dina vänner och bekanta. Ett kan jag lova, här gör vi alla vårt yttersta för att du ska ha största möjliga glädje av din vistelse på Le Bendoula i Ziguinchor regionen, Senegals blommande trädgård, i vänliga Senegal.

Välkommen!

West African och Le Bendoula

PS Här nedan presenterar vi oss lite kort och berättar vad vi jobbar med och vilka språk vi talar.
Le Bendoula är verkligen ett Senegal i miniatyr.
Vi kommer från åtta olika stammar. Det visar hur kulturellt mångfacetterat Senegal är.TRÄFFA VÅRA TEAM

Vi är här för att tjäna dig

FANTA

Fanta är kvinnan som utövar Afrikas magi vid spis och grytor, väl bevandrad i den senegalesiska kokkonsten gör hon allt för att leva upp till det goda ryktet: ”Afrikas bästa kök finns i Senegal”. Fanta är Mandinko och talar franska och lite engelska plus Wolof och Mandinka.

MAM BODIAN

Köksassistenten som gör allt för att leva upp till det goda rycktet om Afrikas bästa kök. Hon är från Gambia och pratar följande språk. Mandinka, Wolof och Engelska.

IBRAHIMA MALOU

Ibrahima Malou är personal- och ekonomiansvarig. Det viktiga ansvaret för säkerheten på och kring hotellet vilar på honom. ”Ibou” är Mankaje och talar franska och lite engelska plus Mankaji, Wolof och Mandinka.

MOMODOU SAGNA

Momodou Sagna är restaurangchef och äldst i huset. Har varit med på Le Bendoula sedan starten 1996 och kan därmed i stort sett allt om byggnaderna. Är det något som för stunden inte skulle fungera på ditt rum är det Momodou du ska vända dig till. Han hjälper med glädje till att fixa det mesta. Momodou är Diola och talar franska och lite engelska plus Wolof och Mandinka.

INES

Ines är köksbiträde och hjälper till i köket. Ines är Wolof/Karoninke och talar franska och lite engelska plus Wolof och Mandinka.

Vi är här för att hjälpa till! Ring oss gärna på 076-899 44 66 för att prata om din bokning.